NEWS - HYBRID ECM PLATFORM INNOVATION!

Enterprise Information Management (EIM) 2014 Event

Utrecht
,
Netherlands

Alfresco gaat terug het jaarlijkse Enterprise Information Management (EIM) evenement sponsoren: het inspiratieseminar voor topmanagement uit het bedrijfsleven en de overheid.

Het doel van het evenement is om gezamenlijk tot nieuwe inzichten te komen en het rendement van informatie voor uw organisatie te verhogen. Tijdens EIM belichten wij verschillende methoden gericht op het invullen van informatiebehoeften in organisaties.

Het thema dit jaar is synergie. Tijdens EIM2014 willen wij een brug slaan tussen bedrijfsvoering en technologie. Wanneer er meer cohesie bestaat tussen business en IT, worden doelen binnen een organisatie sneller behaald.

Maar hoe wordt deze samenwerking gefaciliteerd en wat leidt uiteindelijk tot de beste bedrijfsresultaten? Informatiemanagement vormt het fundament voor een meer effectieve en efficiëntere vorm van samenwerking in uw organisatie.

EIM2014 biedt plaats aan maximaal 200 deelnemers en is uitsluitend op uitnodiging te bezoeken.  Toont U interesse?  Laat uw gegevens achter op het inschrijfformulier.

De focus van deze editie ligt op relevante ontmoetingen. Er is veel ruimte voor interactie en kennisdeling tussen u, onze partners en andere genodigden. Laat u inspireren door verrassende sprekers, die het thema synergie vanuit een sportieve, psychologische en technologische invalshoek benaderen.

Register now