Helsinki, Finland

Tiedolla johtamisen ykköstapahtuma 24.10, klo 8.30-20.00 Finlandia-talo

Vuosittainen Affecto Forum tarjoaa ajatuksia, tietoa ja kokemuksia tiedolla johtamisen ajankohtaisista teemoista ja trendeistä.

Tieto merkitsee liiketoiminnassa rahaa. Tiedon avulla luodaan kilpailuetua. Tule hakemaan eväät tulevaisuuden ennakointiin, suorituskyvyn johtamiseen, analytiikkaan ja informaation hallintaan. Suomi tarvitsee nyt uusia ajatuksia tiedon hyödyntämisestä liiketoiminnassa.

Keynote-esiintyjinä ovat Aalto-yliopiston professori Vesa Puttonen, eläkepalvelujohtaja Tommi Heinonen Varmalta sekä futuristi Ilkka Halava. Lisäksi ohjelmassa on useita asiakkaidemme case-esityksiä ja Affecton omia asiantuntijapuheenvuoroja sekä 'Tiedolla johtava organisaatio' Affecto Klinikalla. Mukana ovat myös Affecton merkittävimmät yhteistyökumppanit.

Tänä vuonna Affecto Forumissa juhlitaan. Affecto täyttää tänä vuonna 30 vuotta! Juhlistamme merkkivuotta tapahtuman yhteydessä, asiakkaidemme ja hyvien kumppaniemme kanssa. Iltaa vauhdittaa kanssamme Sami Pitkämö trio solistina Johanna Försti (Jo Stance). Taikuutta ja komiikkaa on myös luvassa, sitä tarjoilee Pete Poskiparta!

TUTUSTU ohjelmaan ja ilmoittaudu heti! 

Tilaisuus on maksuton, mutta perimme 120 euroa peruuttamatta jättämisestä.

Tervetuloa!

AFFECTO FINLAND OY

Stig-Göran Sandberg
toimitusjohtaja