Eindhoven, Netherlands

Herkenbaar?

De omvang van ongestructureerde data binnen uw organisatie is de afgelopen jaren spectaculair gegroeid.  Door enorme aantallen documenten, e-mails, afbeeldingen en multimedia ziet u vaak door de bomen het bos niet meer. Tegelijkertijd wordt het steeds belangrijker om - onafhankelijk van tijd en plaats - tijdig te kunnen beschikken over juiste en betrouwbare informatie. Geef toe, heeft u een content probleem?

Maak kennis met het Alfresco ECM platform

Tijdens de Alfresco Meetup 2012 laten Ciber en Alfresco u kennis maken met het Alfresco ECM platform. Alfresco biedt door het Open Source karakter een aantrekkelijk en veelal goedkoper alternatief voor de traditionele ECM oplossingen. Door het open karakter is Alfresco eenvoudig te implementeren binnen uw bestaande ICT landschap. Als official partner heeft Ciber Nederland de afgelopen jaren meerdere succesvolle Alfresco implementaties gedaan bij diverse klanten.

Aanmelden

Deelname aan deze sessie is kosteloos. Uiteraard zorgen wij voor een aangename lunch. Mogen wij op uw komst rekenen? Meldt u zich dan vandaag nog aan.